dijous, 12 de gener del 2017

Article publicat a "Segle 21" diari digital del Priorat

Encara En Pujol

No sé si és certa o no però, m’ha arribat via facebook (aquí el meu dubte), una notícia que diu més o menys que en Jordi Pujol (l’exhonorable) ha dit en un titular alguna cosa així com: “Si va a la presó amenaça a l’Estat que publicarà un dossier, que farà caure la democràcia.”

Em sembla una fanfarronada majúscula i, també, un insult a totes les persones que han donat la seva vida per la democràcia i als que avui voldríem precisament que l’Estat caigués i així poder-nos alliberar definitivament d’un Estat caduc, que no ens serveix i ens menysprea i així poder crear-ne un de nou, més lliure, més democràtic, més solidari.

Hi ha gent que es pensa que estan pel damunt del bé i del mal, que ells solets poden decidir el futur de molts i se’n vanten com qui guanya una casella al Monopoli. Aquesta vegada estic delerós que l’exhonorable ens digui per fi, totes les veritats d’aquesta nostra i pobra democràcia.

A què espera per publicar-lo? Vol fer xantatge a l’estat? Quins demòcrates que ens han governat fins ara, que anteposen la seva persona al bé comú!

Així ens va i així ens ha anat!


Agustí Masip

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada